Biddende moeders: een getuigenis

I N   G O D S   H A N D E N

Vele jaren terug was ik een leerling van de school voor Gezins-en Sanitaire Hulp (nu Verzorging) in Kortemark. Ik kreeg er niet alleen een opleiding als verzorgster. Ik ging zoals velen een weg met God: wekelijks via de kerkdeur van de parochie naar de H Mis of dagelijks via de kapeldeur van het klooster om te bidden tot de Heer en Maria. Ik kon er mijn zorgen afgeven aan Hem. Ik was dankbaar voor alles wat ik mocht ontvangen uit Zijn hand. Ik overwoog mijn inzet voor mijn naaste, voor de ander. Het werd een gewoonte en stilletjes aan werden het kostbare momenten voor mij.

Nu ... vele jaren later kom ik nog graag naar Kortemark, in gedachten of daadwerkelijk. Ik bid voor de vele mensen die ik ken. Ik bied mijn zorgen en problemen aan God en Maria aan opdat zij er zouden voor zorgen; opdat zij mij zouden helpen. Ik dank, ik aanbid Hem. Ik bid het Rozenkransgebed ... ik zing een lied. Als het kan vier ik samen Eucharistie met de zusters. Kortom, ik geef alles uit mijn leven 'in Gods handen'.

Regelmatig kom ik naar de gebedsgroep 'Biddende moeders'. Voor wie met ons mee wil bidden op 9 maart, 6 april, 4 mei, 1 en 29 juni. Meer informatie vind je op deze site.

Groetjes, Sabine