Het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar is terug van start gegaan met veel enthousiasme. Dit jaar zijn we in ons groepje gestart met twee nieuwe kindjes, Assia (6jaar) en Abbas (4 jaar). De eerste schooldag was voor alle kinderen wel spannend want ze starten allemaal in een nieuw jaar. De een heeft al wat meer zenuwen dan de ander. De eerste ochtend is ieder verantwoordelijke met de kinderen mee naar school gegaan om ze een goede start toe te wensen. Heel snel vonden ze hun vriendjes om mee te spelen.

Woensdagnamiddag viel het weer niet zo goed mee. Het regende de hele tijd. Dat heeft ons niet tegen gehouden om leuke dingen te doen. In de grote vakantie waren er drie kinderen van ons groepje jarig: Isaura, Milano en Abbas en daarvoor hebben we samen nutellabrood gemaakt. De kinderen lekten hun vingers goed af met de choco die er aan hing. Ook plakten we kleurrijke rietjes aan elkaar om daar een mooie slinger van te maken, het resultaat volgt nog. De namiddag sloten we dan af met een Eucharistieviering waar de vier groepjes aanwezig waren.

Al bij al is de eerste week goed verlopen, de kinderen zijn blij dat ze naar huis mogen want ze hebben veel te vertellen aan mama en papa over de eerste school/internaat week.

Zr Theresia en Co