Naar de bowling

Op woensdag 9 oktober vertrokken we met de kinderen naar de bowling. We namen samen de trein in Kortemark richting de “Bowl Inn” in de Panne.
Dit wordt al twee jaar op rij georganiseerd door de mensen van de Rotary te Diksmuide. De kinderen keken ook dit jaar enorm uit naar deze uitstap.

Eens aangekomen in de Panne, moesten we nog een stukje wandelen tot aan de bowling. De kinderen stapten flink door want ze konden niet wachten om eraan te beginnen.
Ze werden op voorhand onderverdeeld in groepjes, ook wij de Zusters, opvoedsters en mensen van de Rotary speelden mee. De kinderen wisten al wat hun te wachten stond waardoor ze snel een paar bowlingschoenen gingen halen om daarna naar hun eigen baan te gaan.

We speelden 1 spel, dit bestond uit 10 rondes. De kinderen maakten plezier en de tijd vloog voorbij. Ze waren heel competitief en deden hierdoor hun best om een goeie score te behalen. Toen het spel afgelopen was, konden we aan de goeie eindscores zien dat de kinderen in hun missie gelaagd waren.

Daarna was het tijd voor een lekkere pannenkoek en een drankje. Hier genoten ze met volle teugen van. Voor we terug naar de trein vertrokken, werd er nog een leuke groepsfoto genomen en kregen alle kinderen een diploma met hun score erop.

We namen afscheid en bedankten de mensen die dit voor ons georganiseerd hadden. Daarna stapten we terug richting de trein. Onderweg waren de kinderen nog aan het nagenieten en vertelden hun belevingen aan elkaar. Eens terug op het internaat sloten we deze leuke dag af met een heerlijke porties frietjes.

Dankjewel aan de lieve mensen van de organisatie. Volgend jaar terug?