Op bezoek bij Patricia en haar vissen ...

Op woensdagnamiddag mochten we een bezoekje brengen aan Patricia, de lieve mevrouw van de keuken.

Het was een mooi huis zowel binnen als buiten. In de woonkamer zagen we al de eerste vissen in haar grote aquarium. Er zaten allerlei vissen in, zelfs garnalen en vissen uit Afrika. De leukste vissen waren de vissen die je vel ‘opeten’ als je je hand in het water steekt. Ze kweekt ook vissen en Patricia gaf daar dan uitleg over hoe ze dat allemaal doet.
Maar ze had niet alleen vissen ze had ook een mooie poes en 3 schattige hondjes. En we konden dan ook spelen in haar tuin. We dansten en ravotten terwijl Patricia ons mocht filmen en foto’s maakte.
Daarna kregen we nog iets lekkers: een ijsje en een drankje die we languit liggend op haar zetel mochten opsmullen.

Daarna gingen we nog naar een speelpleintje. De jongens speelden er voetbal, de meisjes (en daarna ook de jongens) groeven in het zand zo diep als we konden. Tot we terug moesten naar het internaat. We wachtten nog even bij de mama van Patricia die daarnaast woonde op Zuster Clara die ons kwam ophalen en van de mama kregen we nog wat snoep. Sommigen gingen in de auto bij Zuster Clara, de anderen bij Zuster Benedicta. Nog ‘Looft Hem wilde dieren, tamme dieren’ op en klaar is kees.

Ps. Leuke dag
groeten groepje ‘Sancta Maria’