Na een deugddoende paasvakantie ...

Na een deugddoende paasvakantie en nog een extra paasmaandag was het een blij weerzien van alle kinderen. Het enthousiasme was niet te stuiten.
 
Vier Indische seminaristen, die bij ons op bezoek waren, kwamen ook een kijkje nemen binnen het internaat en mochten na het avondeten genieten van de paaseierenzoektocht van de kinderen in de grote tuin van de zusters! Was het ene paasei al wat moeilijker te vinden dan het andere, ze werden allemaal gevonden en smakelijk opgegeten.

Dinsdag hadden we dan de eerste frisse schooldag om het op woensdag weer wat losser aan te doen. Met z’n allen trokken we naar Torhout voor de buitenspeeldag. Er was van alles te doen: van reuze bellen ‘blazen’ tot minipizza’s maken en ook opeten natuurlijk. Er waren gekke fietsen te berijden, springkastelen maar ook het maken van toverpotjes met zout en krijt had grote aantrek.

Om 16 uur kregen alle kinderen een heerlijke pannenkoek aangeboden. En werd er gevreesd voor regen… de wind zorgde ervoor dat deze niet bij ons terechtkwam. De dag was dus heerlijk geslaagd. 

Donderdag stond de gezamenlijke avond, 4 leefgroepen samen, op het programma. We kregen smakelijke broodjes te eten en genoten van mekaars gezelschap. En het verrassende bezoek van onze ‘bekende' poppenkastvriendjes Pauli en Marie zorgden voor een amusante afsluit.

We danken God voor zoveel leuks van de voorbije week.

Zr Benedicta