Jongerendagen voor meisjes

Ben je op zoek naar een 'andere' kerstvakantie?
Wil je het nieuwe jaar 'anders' inzetten?
Misschien ben je op zoek naar wat geloven is?
Wil je jouw geloof verdiepen?

Dan zijn de jongerendagen misschien iets voor jou. Misschien 'een sprong in het duister' maar je komt er 'verlicht' uit; met het Licht van Jezus. Lees maar ...

Enkele getuigenissen van vorige editie:

Ik heb genoten van mijn eerste jongerendagen met de zusters van Kortemark! We waren met een kleine groep wat het heel gezellig maakte! Zo hebben we elkaar beter leren kennen! Het was fijn om samen te bidden, daguitstapjes te maken, heiligen te leren kennen, nieuwe plaatsen te ontdekken en gewoon met z’n allen te lachen! Dank jullie wel voor de mooie dagen! Ik kijk al uit naar de volgende jongerendagen!

Elien

 

"De jongerendagen bij de zusters is voor mij een echte steun geweest in het geloof! Zo is het elke keer wanneer ik de jongerendagen mag meedoen. Daar ben ik erg dankbaar voor! De momenten van gebed maar ook de momenten van ontspanning waren de moeite waard om het nog eens te doen! Ik heb veel bijgeleerd van de plaatsen die we bezochten vanuit Gennep en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen ;-). We hadden trouwens ook een hele leuke groep. We konden goed met elkaar opschieten en daar mogen we ook dankbaar voor zijn. Ik bedank ook de zusters die met ons mee waren en de kapelaan die de groep begeleidde. Jullie waren super!"

Edith

 

Volgende datum:
Dinsdag 2 januari tot en met 5 januari 2018

Vreugde verzekerd!

Lees verder: klik hier om de folder te downloaden

Laure aan het woord ...

Het kamp was echt een geweldige ervaring! Het was zeer gezellig, vooral om 21:00 op een bankje met een ijsje in de hand en zeker niet te vergeten al die gekke zusters rondom je!
Fijn om andere streken, heiligen, zaligen en het kloosterleven te leren kennen. Zeer leerrijk! Wat ook goed was waren de gebedsmomenten, dan kon je je eens goed focussen op God.
Ik ben zeker van plan om nog te komen!! Echt de MAX!!

Laure

 

Johanna pas 14 jaar ...

Ik vond het jongerenkamp héél leuk, leerrijk en gezellig. Het waren hele mooie plaatsen waar we zijn geweest. Vooral de grote kerk en de kaarsenkapel in Kevelaer waren heel indrukwekkend!
De gezellige avond met het lekkere ijsje dat we nog net kregen. Het was soms wel wat vermoeiend.
Veel bidden, maar dat hoort erbij!J Ik ben heel blij dat ik ben meegegaan!

(weesge)groetjes

Johanna