Nieuws Zusters van Liefde

Hier vindt u het laatste nieuws over de congregatie en kan u zich abonneren voor de digitale informatiebrief. Indien u zich inschrijft, kan u zich altijd weer gemakkelijk uitschrijven aan de hand van een eenvoudige link onderaan elke nieuwsbrief. Alvast veel leesplezier.

Nieuws

De zustergemeenschap wenst jou een Zalig Paasfeest toe!
Jezus leeft ... Hij is altijd met jou op weg. Hij is DE Weg, de Waarheid en het Leven.

In het weekend van 16 en 17 maart hadden we meer dan 200 jongens Europascouts op bezoek ... Een mooie deugddoende ervaring voor de jongens, de leiding en voor ons zusters. 

Sinds vorige verkiezing hebben wij een vrouw als burgemeester in Kortemark ... Op woensdagnamiddag kwam ze langs ... Van zodra ze binnen kwam zei 'mevrouw de burgemeester' zelf: 'zeg maar Karolien'. ...

Ons jaarlijks nieuwjaarsfeest met ... is altijd een sfeervol en dankbaar gebeuren binnen het internaat. Bekijk de foto's en je komt in de sfeer van het feest!

Dag van het Godgewijde leven is voorbij … met z'n allen kwamen wij samen in de communiteit van Dadizele. ... God, onze Vader, schenk nieuwe roepingen aan uw Kerk.

Begin augustus trokken onze jonge zusters met enkele jongeren naar Engeland. ... Het werd een boeiende bedevaart met enkele exclusieve bezoeken ... 

Zr Magdalena proficiat!
Na de zegening van de sluier, het kruisje en de ring kreeg Julie haar nieuwe naam: ...

Zondag 26 november mocht Lisa De Baets haar tijdelijke geloften afleggen in de Eucharistie. Het was een mooie, eenvoudige plechtigheid waar hier en daar een traan werd weggepinkt.

Over de roeping van jonge zusters in Kortemark wijdde de televisiezender VTM in 2015 een reportage, die meer dan een half miljoen kijkers haalde. De reportage brengt vier jonge zusters in beeld.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!