Nieuws Zusters van Liefde

Hier vindt u het laatste nieuws over de congregatie en kan u zich abonneren voor de digitale informatiebrief. Indien u zich inschrijft, kan u zich altijd weer gemakkelijk uitschrijven aan de hand van een eenvoudige link onderaan elke nieuwsbrief. Alvast veel leesplezier.

Nieuws

Het uitbouwen van een internaat anno 2019 kost geld. Het kostgeld van het internaat proberen wij (nog) laag te houden. Financiële hulp kunnen we zinvol gebruiken.

Enkele mooie feesten op een rij: zondag 16 juni Drievuldigheidszondag - donderdag 20 juni Sacramentsprocessie - zondag 30 juni gouden priesterjubileum Pater G Wilkens

Sinds vorige verkiezing hebben wij een vrouw als burgemeester in Kortemark ... Op woensdagnamiddag kwam ze langs ... Van zodra ze binnen kwam zei 'mevrouw de burgemeester' zelf: 'zeg maar Karolien'. ...

Ons jaarlijks nieuwjaarsfeest met ... is altijd een sfeervol en dankbaar gebeuren binnen het internaat. Bekijk de foto's en je komt in de sfeer van het feest!

Begin augustus trokken onze jonge zusters met enkele jongeren naar Engeland. ... Het werd een boeiende bedevaart met enkele exclusieve bezoeken ... 

Zr Magdalena proficiat!
Na de zegening van de sluier, het kruisje en de ring kreeg Julie haar nieuwe naam: ...

Zondag 26 november mocht Lisa De Baets haar tijdelijke geloften afleggen in de Eucharistie. Het was een mooie, eenvoudige plechtigheid waar hier en daar een traan werd weggepinkt.

Over de roeping van jonge zusters in Kortemark wijdde de televisiezender VTM in 2015 een reportage, die meer dan een half miljoen kijkers haalde. De reportage brengt vier jonge zusters in beeld.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!